JURA bij Kaldi

Al sinds 1931 staat het merk JURA synoniem voor topkwaliteit, voortdurende innovatie, uitmuntend design en echte duurzaamheid. Verken de waarden, wereld en rijke geschiedenis van dit traditionele Zwitserse bedrijf met een wereldwijde reputatie. Maak kennis met JURA.

JURA bij Kaldi

Al sinds 1931 staat het merk JURA synoniem voor topkwaliteit, voortdurende innovatie, uitmuntend design en echte duurzaamheid. Verken de waarden, wereld en rijke geschiedenis van dit traditionele Zwitserse bedrijf met een wereldwijde reputatie. Maak kennis met JURA.

Over JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn niet alleen kernwaarden van JURA; ze zijn verweven in het DNA van het merk. Als enige bedrijf ter wereld richt dit Zwitserse merk zich exclusief op eersteklas volautomatische koffiemachines voor koffiespecialiteiten, waardoor het zich duidelijk positioneert als marktleider in dit segment.

De volautomaten van JURA staan garant voor een perfect koffieresultaat, intuïtieve bediening en een subliem design.

Nieuw van JURA

JURA J8 Twin

Dubbele prestaties, maximale flexibiliteit.

ONTDEK MEER

Het JURA assortiment

Onderhoudsmiddelen


Met JURA wordt het onderhoud van je koffievolautomaat net zo eenvoudig als het bereiden van je favoriete koffiespecialiteiten.

Bekijk JUR​​A reiniging

Accessoires


JURA biedt een breed scala aan moderne accessoires om nog meer te genieten van je volautomaat.

Bekijk accessoires

Espressomachines


Ervaar thuis ook de hoogste kwaliteit koffie, zoals je die tot nu toe alleen kende van Italiaanse koffiebars.

Bekijk espres​​somachines

Zo werkt een JURA espressmachine

Met slechts één druk op de knop geniet je van de perfecte koffiespecialiteit - vers gemalen, niet uit capsules. Maar wat gebeurt er tijdens het bereidingsproces van deze koffiedrank? Ontdek de koffiebereiding met een blik in het binnenste van een JURA volautomaat: van het vers malen van de bonen, het zetten van de koffie tot aan het resultaat in je kopje. Dit geeft je inzicht in het complexe samenspel van technologieën die zorgen voor het sublieme kopje koffie.

Eenvoudige bediening


De volautomaten van JURA zijn intuïtief en gemakkelijk te bedienen. Een indrukwekkend voorbeeld hiervan is de RFID-technologie, waarmee het filterpatroon en de volautomaat draadloos met elkaar verbonden zijn. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de benodigde instellingen worden automatisch aangepast aan het apparaat.

Verfijnd design


Zwitsers design en architectuur zijn wereldwijd bekend en gewaardeerd. JURA blinkt uit in het creëren van elegante en expressieve vormen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen met een uitzonderlijk nauwkeurig fabricageproces en een compromisloze afwerking. Het resultaat zijn interieurstukken met een krachtige en authentieke uitstraling, waar de eigenaar terecht trots op kan zijn. Elke aanraking trekt bewonderende blikken aan.

De ultieme espresso


JURA heeft het bereidingsproces tot in de perfectie gebracht. Met het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) wordt de extractietijd geoptimaliseerd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor wordt zelfs bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd.

Persoonlijk advies krijgen?

Niet helemaal zeker welke JURA espressomachine bij jou past? Kom dan eens langs bij een Kaldi in de buurt en krijg persoonlijk en deskundig advies!

Bezoek een Kaldi