€ 6,85 6.8500000000000005 EUR
€ 6,85 6.8500000000000005 EUR

Over onze Vruchtenthee

Zoals de naam ook eigenlijk een beetje verklapt bestaat vruchtenthee voornamelijk uit vruchten. De basis van vele vruchtentheesoorten bestaat uit stukjes hibiscusblad, appel en rozebottelschil. De smaak van vruchtenthee wordt vervolgens verder verfijnd door allerlei verschillende aroma’s en vruchten erbij toe te voegen. Ook vruchtenthee is net zoals kruidenthee niet een echte theesoort omdat ook hier geen theeplant in verwerkt is. Het productieproces voor vruchtenthee is relatief eenvoudig waardoor er ontelbaar veel variaties in vruchtenthee zijn. Er is dus genoeg keuze in smaak waardoor er altijd wel een vruchtenthee is die bij jou past.

Voordelen van Vruchtenthee

Vruchtenthee zelf bevat geen cafeïne. Wel wordt vruchtenthee vaak gemixt met zwarte of groene thee. Hierin zit dan weer wel cafeïne. Net als gewoon fruit bevat vruchtenthee veel vitamines en antioxidanten. Dit kan allemaal bijdragen aan een betere weerstand en hebben op vrijwel alle functies van het lichaam een positief effect. Een Vruchtenthee is vaak van nature vaak iets zoeter en dus uiterst geschikt voor mensen die net beginnen met thee drinken of voor wanneer je even naar iets zoets snakt.

Vruchtenthee bij Kaldi kopen

Vruchtenthee van Kaldi is heerlijk en ook nog eens makkelijk online te bestellen! Ook kun je natuurlijk onze vruchtenthee halen bij een van onze Kaldi vestigingen bij jou in de buurt. Wil je meer weten over onze vruchtenthee? Zowel online als in onze vestigingen staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.