
Waarom onze Asian Green Emeralds?
De eilanden Java en Flores bieden het ideale terroir voor onze koffiebonen. Geteeld onder de Aziatische zon en met de zorgvuldigheid van lokale koffieboeren, gedijt onze koffie in de vulkanische grond. Het resultaat is een koffie die vol is van smaak, rijk aan kruidige en aardse tonen, met een verrassende laag zuurheid.
Wat onze Asian Green Emeralds bijzonder maakt.
Het is niet alleen de smaak; het is de reis die deze koffie maakt. Onze Asian Green Emeralds worden met passie geteeld volgens traditionele methoden, die de koffiegeschiedenis van Indonesië omarmen.
Smaakprofiel
Aroma: Cacao, nootmuskaat, peper, verse tabak
Samenvatting: Bij de eerste slok proef je de unieke smaken van Azië. Een volle, kruidige koffie met een vleugje nootmuskaat en peper omhult je smaakpapillen, gevolgd door subtiele tonen van cacao en verse tabak. Dit is Azië in een kopje.
![]() |
Aciditeit | ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ |
![]() |
Bitterheid | ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ |
![]() |
Zoetheid | ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ |
![]() |
Complexiteit | ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ |
![]() |
Body | ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ |
