JURA accessoires

JURA accessoires

JURA melkslangset voor JURA koffiemachine

Onderhoud van uw espressomachine en de hygiëne van melk en water is superbelangrijk. Dit zorgt voor een hoge koffiekwaliteit en een lange(re) levensduur. Elke volautomatische koffiemachine die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van een toebehorenset voor het melksysteem. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen.

JURA Melkkoeler Klein

Gebruik deze minikoelkast om altijd gekoelde melk binnen handbereik te hebben. Mooi vormgegeven, een mooie stijlvolle melkkoeler voor bij uw JURA koffiemachine.

JURA roestvrijstalen melkslang voor perfecte hygiëne en een elegante look

De melkslang, ommanteld met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal, verbindt de melkhouder met de melkuitlaat. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De nauwkeurig passende aansluitingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een constante en optimale melkhygiëne. 

JURA Smart Connect

Met de JURA Smart Connect heeft u altijd de modernste volautomatische machinebediening op uw telefoon. JURA Smart Connect vereenvoudigt de bediening van uw volautomatische koffiemachine via smartphone of tablet-pc. De Bluetooth®-communicatie van de JURA Smart Connect is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de volautomaat wordt gestoken.

JURA accessoires

Voor andere JURA accessoires bent u bij Kaldi aan het juiste adres:

  • JURA Claris Smart filterpatronen
  • JURA glazen melk houder
  • JURA kopjeswarmers in verschillende maten
  • JURA Cool regeling
  • JURA draadloze upgrade kit cool control
  • JURA melkopschuimer