Thee accessoires

Thee accessoires

Thee-accessoires kopen

Er gaat niets boven het ritueel van een pot thee maken. Op welke manier je de thee ook drinkt, een goede waterkoker en een lekkere losse thee zijn een must voor iedere theeliefhebber. 

Iedere thee heeft zijn eigen temperatuur water en infusietijd nodig om optimaal tot zijn recht te komen. Om optimaal van je thee te genieten heeft Kaldi diverse accessoires beschikbaar. De eenvoudigste manier om een kop of kan thee te zetten met uw losse thee is met een los filterzakje of thee-ei. Deze filter bevatten de losse thee terwijl deze trekt in een theepot of je favoriete mok. In de verschillende Kaldi winkels kunt u diverse kleurrijke theepotten en stijlvolle en goed geïsoleerde kannen vinden om uw thee warm te houden en uit te schenken.

De Sage Smart Tea Infuser 

De Sage Smart Infuser is een waterkoker en infuser ineen en is verkrijgbaar in de compact uitvoering van 4 koppen, oftewel 1 liter en 1,7 liter voor 7 koppen. De handige infuser van Sage weet de juiste temperatuur en duur van de infusie om het beste uit uw favoriete thee te halen. Het apparaat heeft vijf verschillende instellingen voor groenewitte, oolong, kruiden, of zwarte thee en de infusietijd kan variëren van 1 tot 5 minuten voor een milde, medium of sterke thee. Met de simpele bediening stelt u de temperatuur en timer in zodat u weet wanneer de infusie klaar is en het theezeefje kunt verwijderen. De thee wordt dan automatisch warm gehouden totdat u deze gaat drinken.

Sage Tea Maker Waterkoker 

De Sage Tea Maker Waterkoker is volledig geautomatiseerd. Het automatische theefilter zakt zelf in het hete water en komt weer omhoog wanneer de juiste theesterkte is bereikt. De theeblaadjes worden zachtjes bewogen om hun volle smaak aan het water af te geven. Zien is geloven. De Tea Maker heeft net als de Tea Infuser van Sage vijf verschillende temperatuurinstellingen voor de verschillende soorten thee die bereid kunnen worden en drie verschillende sterktes voor een milde, medium of sterke thee. De Tea Maker is verkrijgbaar in een versie van 1 liter, goed voor vier koppen thee en 1,5 liter, voor 6 koppen thee. Met de auto start functie is eenvoudig de timer te zetten en wordt uw favoriete thee warm gemaakt en staat op de ingegeven tijd voor je klaar. De thee wordt automatisch een uur warm gehouden.

Waterkoker kopen

Electrische waterkokers zijn voor veel dingen geschikt. Water koken voor een recept, thee en het bereiden van filterkoffie. Kaldi biedt van het merk Sage drie verschillende waterkokers aan. De Sage Compact Kettle™ Pure heeft een inhoud van 1 liter, de Sage Smart Kettle™ en  Sage Soft Top™ Pure hebben beide een inhoud van 1,7 liter. 

Melk in de thee? 

Melk en thee zijn een perfect paar. Veel theesoorten, waaronder de kruidige Indiase Chai Sansibar of Englisch Breakfast lenen zich uitstekend voor een beetje warme, of opgeschuimde melk. Melkopschuimers zijn ook ideaal om klontjes in je matcha thee klein te maken.

Melk mixt uitstekend met alle pure thee die een chocolade, romige, rokerige , notige, vanille of kruidige smaak hebben.